Tárgyalástechnika harvardi alapokon

Tárgyalni stílusosan és sikeresen, jelentős saját nyereséggel. Képzésünk azoknak szól, akik nyertesként szeretnének kikerülni a tárgyalási helyzetekből, ugyanakkor hosszú távú együttműködést terveznek üzleti partnereikkel.

Elméleti alapokat az INSEAD-on és a Harvardon szereztünk, melyet gyakorlatban éles helyzetben teszteltünk. A képzés során saját tapasztalaton mutatjuk be az elsajátítandó eszközrendszer hatásosságát.

Fejlesztő / coach szemléletű vezető

A program elsődleges célja, hogy megismertesse a vezetőket a coachinggal, azzal a vezetői eszközzel, ami javítja a vezető-beosztott viszonyt úgy, hogy közben az egyén és a szervezet teljesítménye is nő. A coaching szemléletű vezetés mellett bizonyítottan csökken a fluktuáció, nő az ügyfél-elégedettség, a dolgozói elégedettség, a hatékonyság. A program további céljai:

  • a direktív vezetői stíluson kívül más, támogató megoldások megismerése
  • a coaching kultúra erősítése a vállalatnál
  • a coaching vezetői attitűddé válása, amely elősegíti az üzleti tervek elérését.

Belső coach / mentor

Sokéves coach-képző tapasztalattal rendelkezve, nemzetközileg akkreditált coach képzés oktatóiként vállalunk vállalati belső tréningeket, amelyek célja belső coachok, mentorok képzése és szakmai támogatása a munkatársak támogatására.